Nieuw: haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis!

Goed nieuws: komende zondag verschijnt er alweer een nieuw DZ Magazine, hét gratis lifestyle magazine bij De Zondag. En aangezien we nu al uitkijken naar eindejaar, is het thema deze maand ‘feest’.

Benieuwd naar enkele van de hoogtepunten in DZ Magazine?

 

Wat dacht je van een interview met Nora Gharib?  Zeven jaar geleden werd ze eensklaps beroemd door haar deelname aan K3 zoekt K3 . Ze haalde het net niet, maar het betekende wel de start van een boeiende carrière, als actrice, presentatrice en zangeres.

 

(foto Dirk Alexander)

Wie komende eindejaarsfeesten écht wil stralen, hoeft niet per se een nieuwe outfit aan te schaffen. Opvallen doe je dit najaar met je make-up. Jessie Lefler – national make-upartist voor Amerikaans cosmeticamerk M.A.C geeft mee welke vijf make-uptrends je feestlook extra in de verf zetten. Van Va-Va-Voom met een krachtige rode lippenstift tot Va-Va-Violet waarbij paars je make-uppalet domineert. Dé rode draad doorheen de vijf looks? Layering. Bouw de make-up op en maak hem zo krachtig als je zelf aandurft. Wij probeerden ze alvast voor je uit.

 

(foto c&a)

Feesten krijgen letterlijk en figuurlijk meer glans wanneer de gasten extra moeite doen om zich uit te dossen. Een mooi pak, een fancy jurk, een blingbling tasje, een fantasiejuweel en een vleugje make-up maken het verschil. Kijk vooral niet op een paillet meer of minder.

 

Geef toe: meer dan voldoende reden op zondag 27 november DZ Magazine in huis te halen!

 

Ontdek hier het dichtstbijzijnde verdeelpunt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier