Dé 5 interieurtrends voor komende zomer

Komende zomer hangen we volop planten in onze badkamer en staan er het hele seizoen door koffers in de woonkamer. Althans, als we Pinterest mogen geloven. De website bundelde de interieurtrends waar het meest naar gezocht wordt. Wij zetten de leukste voor jou op een rijtje.

1 De ‘No Closet-closet’

Less is more en dat mag je gerust letterlijk nemen als het over kleerkasten gaat. Een simpel rekje of houten constructie zijn tegenwoordig helemaal hot. Mensen met een shopverslaving zullen zich dus wat moeten inhouden.

kast

2 Moeten er nog nog hoeden zijn?

Vergeet dure kunstwerken, vanaf nu kan je gewoon mode-accessoires aan je muur hangen (want in dat simpel rekje is daar geen plaats voor). Zoek je hoeden bijeen of laat de muur schitteren met je indrukwekkende collectie  halskettingen.

hoeden

3 Douchegenoot

Volgens interieurbloggers moet er in elke kamer een beetje groen aanwezig zijn. Klinkt eenvoudig, maar in werkelijkheid lukt dat niet altijd. Zeker in kleine ruimtes zoals de badkamer, staat een plant in de weg. De oplossing? Hangende planten. Die nemen geen plaats in én je moet ze amper water geven.

planten

4 Altijd net thuis

Laat jij ook je steevast je koffer slingeren, ook al ben je al drie weken terug van vakantie? Goed nieuws: oude koffers zijn weer helemaal hip. Een leuk retro-element in de woonkamer én je kan ze gebruiken als koffietafel. Dat je er vlug ook alle rommel in kan dumpen als er onverwachts bezoek komt, maakt het alleen nog maar beter.

koffers

5 Spiegeltje, spiegeltje

Neen, je bent heus geen boze stiefmoeder als je van ronde spiegels houdt. Integendeel, ronde spiegels zijn weer helemaal trendy. En ja, jij bent de mooiste van het land.

spiegel

 

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier