Tomorrowland sleept Indische topchef Gaggan Anand in de wacht

Tomorrowland kondigt een nieuwe samenwerking aan met Indische topchef Gaggan Anand. De chef wordt door Tomorrowland de meest bekroonde chef in Azië genoemd. Anand kreeg vier opeenvolgende jaren de titel van “Beste Aziatische Restaurant” in de prestigieuze ranglijst “World’s 50 best.” De kok zal komende zomer op het festival zijn eigen Chef’s table krijgen met zicht op de Mainstage. Dat wordt genieten!

Binnenkort is het zover, de 16de editie van Tomorrowland. Dit jaar staat het festival in het teken van het thema “The Reflection of Love”. De chef-kok Gaggan Anand, die beroemd werd voor zijn uiterst creatieve gerechten zal een gastronomische reis verzorgen aan zijn eigen Chef’s Table. Daarnaast zal hij ook een uniek menu samenstellen voor het Tomorrowland Restaurant.

Gaggan Annand is niet de enige chef-kok die zijn kunsten zal tonen op het festival. Ook Roger Van Damme, Bart De Pooter en Glen Ramaekers zullen van de partij zijn. Mixologist Paul Morel brengt de cocktails in gereedheid.

Verder heeft het festival dit jaar een nieuwe aanwinst, de Mesa Garden. Verschillende culinaire hoogstandjes slaan hiervoor de handen in elkaar. Zo zal Paul Morel zorgen voor magische cocktails en stelt de Duitse familie Wussler, bekend van het restaurant Ponyhof, een vegan aanbod voor. Ook chef Xavier Van Hecke kookt er op los. In de Mesa Garden wil het festival de ultieme zomervibes creëren. Het moet dé plek zijn om ontspannen en een culinair orgasme te beleven. Er zijn barbecue hapjes om met je vrienden te delen, speciaalbieren en cocktails om van te nippen en voor wie wil, een speciale wijnproeverij met persoonlijke sommelier.

Tomorrowland vindt deze zomer plaats van 15 tot 17 juli, 22 tot 24 juli en 29 tot 31 juli.
Meer info: tomorrowland.com

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier