Mini must-have: een kleurrijke digitale camera in handpalmformaat

“Make small moments feel big.” De nieuwe INSTAX Pal is dé nieuwe must-have waarmee je eenvoudig kleine én grote momenten vastlegt. Het is FUJIFILM’s allereerste digitale camera in handpalmformaat die in combinatie met de INSTAX Link serie smartphone printers een nieuwe manier biedt om foto’s te maken. 

De uiterst compacte digitale camera past in de palm van je hand en stuurt foto’s rechtstreeks naar de INSTAX Pal smartphone app via Bluetooth. Wanneer je klaar bent met foto’s nemen, kan je je favoriete foto’s afdrukken met een INSTAX Link serie printer of de instant hybride camera’s INSTAX mini Evo en INSTAX mini LiPlay, waardoor je foto’s kan afdrukken in mini, SQUARE of WIDE formaat. INSTAX Pal maakt bovendien digitale INSTAX beelden die kunnen worden opgeslagen op je smartphone en vervolgens gedeeld op sociale media.  Dankzij zijn formaat, kun je gemakkelijk met één hand foto’s maken, terwijl de groothoeklens perfect groepsfoto’s kan vastleggen. Een geweldig hebbeding voor wie helemaal gek is van fotografie.

Wat kan je nu allemaal doen met dit geweldige kleine cameraatje?

Opnames op afstand met de speciale smartphone-app stelt je in staat om de compositie van de foto te controleren via je smartphone voordat de foto effectief met de INSTAX Pal wordt gemaakt.

Met intervalopnames kan je onbeperkt opnames maken met intervallen van 3 seconden, die vervolgens in de app kunnen worden bewerkt om de beste opname te kiezen.  

INSTAX Animation combineert meerdere beelden tot één video, vergelijkbaar met een flipbook. Als je een INSTAX Animation afdrukt, wordt het een INSTAX print met een QR-code erop die verwijst naar de video bij het scannen van de code. 

De multifunctionele afneembare ring kan worden gebruikt als handige draagring of sleutelhanger, als eenvoudige zoeker en als camerastatief bij opnamen op afstand.

Je kan je INSTAX Pal direct aansluiten op een INSTAX Link serie printer via Bluetooth. Zo kan je je foto’s meteen afdrukken en ‘in het echt’ bewonderen!

Leuk om weten is dat je een eigen geluid kunt opnemen en instellen als het sluitergeluid van de camera. Personaliseer je INSTAX Pal of verras anderen met een bijzonder geluid tijdens een groepsfoto.

De INSTAX Pal is verkrijgbaar in 5 kleuren: Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue en Gem Black. De lancering van de INSTAX Pal gaat bovendien gepaard met de lancering van een nieuwe mini film, “Soft Lavender”.

Fujifilm’s INSTAX Pal zal vanaf 5 oktober verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van € 99,99 (incl. btw) voor de versies Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue en € 119,99 (incl. btw) voor de Gem Black versie.  

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier