10 tips voor betere seks (niet voor gevoelige lezers!)

Kaat Bollen heeft haar vierde boek klaar: Boek der Lusten. In het boek staan onder andere relatietips, maar iedereen wil vooral graag weten hoe we meer pit in de slaapkamer kunnen brengen. Hier deelt de Limburgse seksuologe alvast tien boeiende en vooral hete tips voor een spannender seksleven! (Opgelet: gevaar voor rode oortjes!)

1. “Masturbeer vaker. Door te masturberen houd je je seksuele systeem wakker. Bovendien leer je jezelf lichamelijk beter kennen.”

2. “Een gevoelige plek is het perineum bij de man. Dat is het velletje tussen zijn penis en anus. Wanneer erop gedrukt wordt net voordat hij klaarkomt, zou het orgasme heviger worden. Hard wetenschappelijk bewijs is er nog niet, maar het is wel aan te raden!”

3. “Gebruik eens een masturbator bij de man. Een van de weinige seksspeeltjes voor mannen, maar o zo doeltreffend! Beter is nog als je hem blinddoekt, zo weet hij niet wat er op hem af komt! Hij zal schrikken van het genot dat het hem oplevert.”

4. “Wanneer je zin hebt in iets nieuws, kan je opteren voor een stimulerende crème. Het zal niet het verschil maken bij de vrouw of ze klaarkomt of niet, maar het kan wel voor bijzondere sensaties zorgen! Op die manier worden sensaties gecreëerd die nooit tevoren gevoeld werden!”

5.Voor het pijpen kan je een Vicks-muntje in je mond stoppen, wat voor extra tintelingen zorgt op de penis. Je kan ook met warm en koud spelen door tijdens het pijpen warme thee te drinken. Vergeet dan vooral niet te prutsen aan het frenulum, het velletje dat zijn voorhuid vasthoudt aan de eikel.”

6. “Kleed je met voorbedachte rade: een kleedje of rokje zonder slip voor de dames en een brede broek zonder boxer voor de mannen. Zo heb je alles bij de hand en dat komt goed uit wanneer het snel moet gaan! Tip voor een vluggertje: doe het met een condoom, dat bespaart miserie wanneer alles snel opgeruimd moet worden.”

7. “Sommige mensen doen ‘het’ werkelijk overal. Maar voor de meeste mensen blijft het thuis gebeuren. Doe het daarom eens in de tuin. Het is nog altijd thuis, maar er is veel meer spanning om betrapt te worden, net zoals in een bos bijvoorbeeld. Alleen kan je nu niet gepakt worden voor openbare zedenschennis!”

8.Spreek eens af tijdens een middagpauze. Met een heerlijke vrijpartij in de wagen of ergens op kantoor. Of in een hotelletje in de buurt. Er zal wel een mogelijkheid zijn om aan elkaars trekken te komen. De namiddag zal voorbijvliegen!”

9.Wat ook heerlijk kan zijn, is staande seks. Wanneer de vrouw kleiner is dan de man, is het gemakkelijker wanneer ze een van haar benen omhoog houdt of rond zijn middel legt. Op die manier is de penetratie gemakkelijker. Lekker gezellig voor onder een heerlijke en warme douche.”

10. “Samen porno kijken. Soms is dat gemakkelijker dan een uitgebreid voorspel. Handig als jullie er een vermoeiende week hebben opzitten.”

 

Wie is Kaat Bollen?

(foto: mllsdemode.be)

Kaat Bollen (1986) studeerde klinische psychologie en seksuologie aan de KU Leuven. Ze werkt als zelfstandig seksuologe, is seksuologisch consulente voor Pabo en doceert aan de UC Leuven Limburg. Daarnaast is ze columniste voor het weekblad NINA en was ze schermgezicht in Nederland met Alle dagen seks. Eerder publiceerde ze Het schaamhaarboek (2011), Het borstenboek (2012) en Met drie in bed (2013).

Zijn jullie ook zo  nieuwsgierig geworden? Wel, wie verder in bed wil kruipen met Kaat Bollen (figuurlijk dan) kan haar volledige boek lezen vol met seksuele tips en tricks!

Boek der Lusten, Kaat Bollen, 19,99 euro

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier