Twinning is winning: de leukste matching swimwear voor jou en je mini-me(s)

Waar we onze zomer gaan spenderen, dat is nog niet helemaal duidelijk. Maar dat het in stijl zal zijn – en dan nog liefst in matching outfits – dan zijn we wél zeker. Het Belgische merk elle and rapha van tweelingmama Valerie Verbeeck komt met een reeks matching swimwear. Zo schittert je hele gezin in matching badmode, of dat nu in de tuin is of aan het zwembad: stralen doe je sowieso!

De collectie bestaat uit drie thema’s die vertaald worden in diverse prints en kleuren die je terugvindt in alle maten en modellen. Daardoor kunnen mama en papa niet alleen met elkaar twinnen, maar ook met zoon- en dochterlief. Je hoeft natuurlijk helemaal niet te matchen, je kan ook perfect in je eentje zo’n prachtig badpak rocken!

De collectie

Vrouwen kunnen kiezen uit twee sexy, stijlvolle badpakken in verschillende kleuren en prints die je eveneens kan stylen met een matching haarband. Voor meisjes tot en met elf jaar  zijn er enkele superschattige bikini’s en badpakjes beschikbaar. De papa’s en de boys kunnen dan weer heerlijk chillen in een stoere zwemshort. Voor de allerkleinsten (6 maand tot en met 6 jaar) zitten er ook twee uniseks UV-tops in de collectie die je kleintje beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Badpakken dames: 135 tot 145 euro, matching haarband: 30 euro.
Zwemshorts heren: 105 euro
Bikini’s en badpakjes voor de girls & zwemshorts boys: 65 euro
Beschikbaar via www.elleandrapha.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier