Onze tips voor uw zondag

Iedere week selecteert de redactie van De Zondag een aantal fantastische activiteiten in Vlaanderen. Nog geen of weinig plannen? Waarom geen bezoekje brengen aan West-Vlaanderen, of ga dit weekend eens langs op de Antwerpse sinksenfoor. Liever een rustigere activiteit? Verwen je smaakpapillen op StrEat Fest in Brussel of ga heerlijk wandelen in Oost-Vlaanderen met een podcast in je oren.

West-Vlaams tuinfeest boordevol inspiratie

Op zondag kan je op het West-Vlaamse provinciedomein d’Aertrycke heel wat inspiratie opdoen voor een gezellig thuis. Hof & Huis is niet alleen de grootste tuinbeurs van de provincie, je ontdekt er ook de nieuwste tuintrends van het moment.

Lees er hier alles over.

Culinair topfestival in Brussel

Lekkerbekken worden zondag in Tour & Taxis verwacht, waar de derde editie straks plaatsvindt van StrEat Fest. Van 11 uur tot middernacht zet het festival eten centraal, met muziek en sfeer in aangename bijrollen.

Lees er hier alles over.

Zes weken kermisplezier op Antwerpse Sinksenfoor

Deze week is de Sinksenfoor opnieuw van start gegaan op Spoor Oost in Borgerhout. Tot 30 juni bieden meer dan 150 unieke attracties en verbruikskramen plezier en sfeer voor jong en oud. Kom mee genieten van de traditionele kermissfeer!

Lees er hier alles over.

‘Merci Rik’ gidst je langs het pittoreske Limburg

Koersminnend Vlaanderen was het afgelopen voorjaar in de ban van ‘Merci Rik’, een slogan die tijdens de voorjaarsklassiekers guerrillagewijs verscheen. Maar wie is Rik? ‘Merci Rik’ is een eerbetoon aan Henri L’Allemand, ook bekend als Rik, een belangrijke figuur in het fietsleven van Hasselt en Limburg. Het project eert zijn nalatenschap door middel van verschillende activiteiten.

Lees er hier alles over.

Ga op PodWalk in Oost-Vlaanderen en leer bij

Ooit al gehoord van een PodWalk? Dat is een wandeling met oortjes in, waarbij je al wandelend een verhaal beluistert. En dat kan nu ook in Oost-Vlaanderen. Zowel aan het kasteeldomein van Poeke in Aalter als in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Lees er hier alles over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier