Haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis!

Goed nieuws want komende zondag – 26 juni – verschijnt er alweer een nieuw DZ Magazine, hét gratis lifestyle magazine bij De Zondag. Deze maand duiken we met plezier de zomer in, goed voor een magazine vol inspiratie om volop van de mooiste maanden van het jaar te genieten.

Benieuwd naar enkele van de hoogtepunten in DZ Magazine?

Interview

Wij keken samen met Bazart vooruit naar de festivalzomer. De groep heeft afspraak op de festivalweide van Werchter, en dat zorgt voor een boeiend en geanimeerd gesprek.

Mode

Zo de reis, zo de outfit! Koffers pakken, is keuzes maken. Hoe lichter je reist, hoe comfortabeler. Met enkele goed gecombineerde basics, een goede zonnebril en gemakkelijk schoeisel kom je al een heel eind. Wij tippen wat er in jouw koffer hoort naargelang je soort vakantie en bestemming. Handig, niet?

 

Wonen

Wonen doen we tijdens de zomer vooral buiten, en dan verdient onze tuin of ons terras extra aandacht. Hoog tijd voor een summerproof makeover van je buitenruimte! Zalig om op mooie dagen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te genieten.

Psycho

De zomer van 2022 word ter een waarin alles kan, maar moeten we het daarom ook allemaal doen? Een pleidooi om de zomer te beleven waar jij – en niet je Instagramfeed –  nood aan hebt.

 

Dit en nog veel meer vind je in het DZ Magazine van 26 juni. Snel naar de bakker dus!

Hier kun je de verdeelpunten vinden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier